Sepa Green Zakelijk

Sepa Green ZakelijkSepa Green Zakelijk levert stroom, gas en duurzame energie-oplossingen aan het MKB en Grootzakelijke klanten. Hierbij heeft het altijd een oog voor duurzaamheid. Bij Sepa Green Zakelijk kunt u terecht voor levering van grijze of groene stroom. Daarnaast is het ook mogelijk om een combinatie af te nemen waarbij minimaal 20% duurzaam opgewekt is. Aangezien de duurzame energieopwekking in Nederland nu nog niet voldoende is om iedereen van groene stroom te voorzien wil Sepa Green bijdrage aan een geleidelijke verduurzaming. Hierdoor wil het bedrijf voor 2050 meer dan 50% duurzame energie aanbieden. Naast duurzaamheid richt Sepa Green Zakelijk zich ook op een persoonlijke benadering, kwaliteit en service van een hoog niveau en eerlijke en duidelijk afspraken.

 

Energiepakketten Sepa Green Zakelijk

Wilt u ook profiteren van alle voordelen van Sepa Green Zakelijk? Maak dan gebruik van onze vergelijkingsmodule en bereken direct wat u gaat betalen. Momenteel kunnen ondernemers bij Sepa Green Zakelijk kiezen voor een energiepakket met een looptijd van 1, 2, 3 of 5 jaar. Hierbij kunt u kiezen voor enkel stroom, enkel gas of stroom en gas in een energiepakket.

 

Waarom Sepa Green Energy?

Mede door de huidige groeiende energievraag en de meetbare problemen met CO2 uitstoot wil Sepa Green Energy het anders doen. Nederland moet over op een eigen betrouwbare en duurzame energievoorziening. En daarom wil Sepa Gren stapsgewijs over op een duurzame energievoorziening uit eigen land. Om dit te realiseren investeert het bedrijf in diverse duurzame energieprojecten in eigen land. Met groenertificaten als tastbaar bewijs! Wilt u ook overstappen? Dat is heel eenvoudig! Sepa Green zorgt namelijk dat uw oude energieleverancier wordt opgezegd. Pas wanneer dit is afgehandeld ontvangt u energie van Sepa Green. U betaalt dus nooit dubbel.

 

Zakelijke kleinverbruiker

Verbruikt u jaarlijks minder dan 3 x 80 Ampère en minder dan 40 m3 aardgas per uur? Dan bent u een zakelijke kleinverbruiker. Als kleinverbruiker kunt u bij Sepa Green Zakelijk rekenen op persoonlijke aandacht, meer zekerheid en minder administratieve rompslomp. Benieuwd wat u bij deze energieleverancier gaat betalen? Gebruik onze energievergelijker en bereken direct uw voordeel!

 

Zakelijke grootverbruikers

Verbruikt u jaarlijks meer dan 3 x 80 Ampère? Of verbruikt u meer dan 40 m3 aardgas per uur? Dan bent u een zakelijke grootverbruiker. Als grootverbruiker profiteert u bij Sepa Green van extra lage tarieven en persoonlijke service. Kies ook voor Sepa Green Zakelijk en kies hiermee voor een professionele, betrouwbare en degelijke energieleverancier voor maatwerk, inkoopvoordeel en advies over het vastleggen van inkoopprijzen!

 

Duurzaamheid

Sepa Green heeft grote ambities op het gebied van duurzaamheid. Zo wil het bedrijf of naar 100% duurzaamheid. Volgens Sepa Green moet iedereen voor 2035 overkunnen op 100% duurzame energie. Hierbij gaat het om particuliere aansluitingen, maar ook om zakelijke aansluitingen. Wanneer u bij Sepa Green kiest voor groene energie dan ontvangt u tevens uw eigen groencertificaat. Hiermee kunt u aantonen dat uw energie 100% duurzaam verkregen wordt. Ideaal om te gebruiken binnen uw eigen marketingactiviteiten. Meer weten? Ga dan naar de website van Sepa Green!

 

Contactgegevens Sepa Green

Hebt u vragen of wilt u direct contact opnemen? Maak dan gebruik van onderstaande contactgegevens.

Adres: SEPA Green Energy B.V.
M.H. Tromplaan 557513 AB Enschede
Telefoon: 088-0124800
Mail: info@sepagreen.nl

 

Review Sepa Green Zakelijk

Heeft u ervaring met deze energieleverancier? Laat dan hieronder een ervaring achter en help andere tijdens het overstappen van energieleverancier!