Over ons

Via onze website kunt u verschillende zakelijke energieleveranciers met elkaar vergelijken. U kunt via onze website geen energiecontracten afsluiten, hiervoor kunt u terecht bij de aanbieder. Hier is geen sprake van advies, op basis van onze informatie kunt u alleen zelf eenvoudig een keuze maken voor een energieleverancier.

Hoe volledig is onze vergelijking?

zakelijk-website-app-tablet-pcVia onze website kunt u zakelijke energiecontracten vergelijken van energieleveranciers waarmee wij samenwerking op basis van een affiliatemodel. Deze energieleveranciers zijn ENGIE, Nederlandse Energie Maatschappij, Nuon en Oxxio.

Hoe vergelijken wij?

Via onze website kunt u eenvoudig informatie en energiecontracten vinden van Nederlandse energieleveranciers. Momenteel is het vergelijken op basis van verbruiks- of woongegevens niet mogelijk via onze website. Onze top 3 acties bestaat uit energiecontracten die de afgelopen tijd het meest populaire waren onder overstappers, deze energiecontracten garanderen niet de goedkoopste maandprijs of iets dergelijks.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van energieleveranciers?

Wanneer u via onze website een energiecontract afsluit op de website van een energieleverancier dan ontvangen wij hiervoor een vergoeding van de energieleverancier. Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele acties en energiecontracten van de hierboven genoemde zakelijke energieleveranciers.

KaBeVe Online

Zakelijke Energievergelijker.nl is onderdeel van KaBeVe Online, geregistreerd onder nummer 6212772 bij de Kamer van Koophandel. Voor vragen over onze dienstverlening of andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Andere websites van ons

Goedkope Energie en Gas.nl
Smartphones Vergelijker.nl