Nuon wil ondernemers slimmer maken met doordachte content strategie

NuonNuon Zakelijk wil ondernemers slimmer maken op het gebied van energie. Dit wel het gaan doen door middel van een doordachte content strategie. Om dit plan tot een succes te maken heeft het de handen ineen geslagen met contentmarketingbureau LVB Networks. Dit bureau zal onder andere verantwoordelijk worden voor de strategie en de uitvoering.

 

Kennisleider op het gebied van energie

Nuon wil als energieleverancier niet alleen service en relevante oplossingen bieden. Het wil als kennisleider ook haar kennis op het gebied van energie delen met ondernemers.

 

‘’Door goed te luisteren naar onze klanten, te begrijpen waar ze behoefte aan hebben en met passende oplossingen te komen zijn wij echt een energiepartner van ondernemend Nederland.  Door onze kennis en de informatie waarover wij beschikken te delen met bedrijven, leren we ze bewuster, duurzamer en slimmer om te gaan met energie. Dat doen we met behulp van een always-on-content strategie die we voor verschillende kanalen inzetten. Door ze inzicht te geven in de belangrijkste kengetallen, benchmarks en praktische voorbeelden, maken we ze bewuster van de rol van energie binnen hun bedrijf en leren bedrijven en ondernemers van elkaar.’’ Marije van Donselaar, Director Marketing Strategy van Nuon Zakelijk.

 

Content strategie door LVB Networks

LVB Networks zal gedurende het jaar binnen 3 formats de content voor Nuon Zakelijk verzorgen. Hierbij zal onder andere door middel van video een inkijk worden gegevens op bijzondere locatie en bij bijzondere bedrijven in Nederland. Tijdens deze video’s zal Nuon veel van de bij hun beschikbare informatie delen met bedrijven en ondernemers die hier hun voordeel mee kunnen doen.

 

Nuon Zakelijk

Met ongeveer 2 miljoen klanten en 4.400 medewerkers is Nuon een van de energiereuzen in Nederland. Het dochterbedrijf van het Duitse Vattenfall houdt zich onder andere bezig met elektriciteit, gas, warmte en koude. Hierbij staat een voordelige, schone en betrouwbare energielevering altijd centraal. Nuon Zakelijk richt zich specifiek op de grootzakelijke markt, bedrijven met een grootverbruik aansluiting, en bedient momenteel ruim 15.000 klanten in heel Nederland.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *