Minder.nl

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar methodes om uw marges te vergroten. Een van de meest eenvoudige manieren om dit te doen is door uw kosten te verlagen. Voor veel bedrijven is energie een van de grootste maandelijkse kostenposten naast huur en personeel. Om deze reden is het dan ook erg interessant om te kijken of deze kosten verlaagd kunnen worden. Om hier inzicht in te krijgen zijn twee ondernemers Minder.nl opgestart. Via de website van Minder.nl kunnen ondernemers en bedrijven eenvoudig inzicht krijgen in hun mogelijke besparing op het gebied van stroom en gas. Dus wilt u ook een lagere energierekening als ZZP’er, MKB’er of Grootzakelijke klant? Voer dan uw verbruik in en check direct wat u kunt besparen! Klik hier om direct naar Minder.nl te gaan!

 

Minder.nl is dé zakelijke energie vergelijker!

Minder.nl, de Zakelijke energievergelijker!Op dit moment heeft Minder.nl een van de beste tools op de markt om zakelijke energie te vergelijken. Door enkele verbruiksgegevens in te voeren heeft u direct inzichtelijk wat uw mogelijke besparing is. Voor klein- en grootverbruikers heeft de website tevens aparte tools. Hierdoor vindt u dus altijd een energiepakket dat bij uw wensen en energieverbruik past. Stap ook over naar een andere zakelijke energieleverancier en bespaar jaarlijks honderden euro’s! Minder.nl is 100% onafhankelijk en heel eenvoudig in gebruik. Binnen 2 minuten heeft u namelijk inzichtelijk wat u kunt besparen!

 

Voordelen ENGIE

Voor alle ondernemers geschikt.
Altijd 100% onafhankelijk advies.
Voor het MKB, ZZP’ers en Grootzakelijke klanten.
Volledig aanbod en de scherpste tarieven.
Bespaar honderden euro’s.
Persoonlijk advies o.b.v. uw verbruik.
Eenvoudig overstappen van leverancier.
Binnen 2 minuten geregeld.

Minder.nl | Energie vergelijken voor ondernemers!

 

Stap ook over van energieleverancier

Wilt u ook overstappen naar een andere (voordeligere) zakelijke energieleverancier? Dat is via Minder.nl heel eenvoudig geregeld. Ga nu naar de website en gebruik de vergelijker om het voordeligste energiepakket te vinden. Via de vergelijkingsmodule kunt u het gekozen energiepakket direct afsluiten door enkele gegevens in te vullen. Na uw inzending zal uw aansluiting geregeld worden en als ZZP’er of MKB’er wordt regelmatig zelfs uw oude energiecontract voor u opgezegd. Meer weten of direct vergelijken? Ga dan direct naar de website van Minder.nl!

 

Energie vergelijken voor ondernemers
Energie vergelijken voor ondernemers

 

Bent u MKB’er of ZZP’er?

Voor ondernemers in het MKB of ZZP’ers heeft Minder.nl een speciale energievergelijker. Namelijk die voor kleinverbruikers. Als kleinverbruiker kunt u gebruik maken van andere energiepakketten en de facturering zal anders verlopen als bij grootverbruikers. Klik hier om gebruik te maken van de speciale vergelijker voor kleinverbruikers!

 

Bent u een Grootzakelijke klant?

Hebt u een elektriciteitsaansluiting die groter is dan 3 x 80 Ampère (vanaf 100.000 KWh) en/of heeft u een gasaansluiting vanaf 40 m3 per uur? Dan bent u een grootverbruiker. Ook als grootverbruiker kunt u op de website van Minder.nl terecht. Vul nu uw stroom- en gasverbruik in op de website en bereken direct wat u kunt besparen door over te stappen. Klik hier om gebruik te maken van de speciale vergelijker voor grootverbruiker.

 

Review Minder.nl

Bent u wel eens overgestapt via de website van Minder.nl? Voeg dan uw beoordeling hieronder toe en help andere ondernemers met het besparen op energiekosten!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Minder.nl
Average rating:  
 0 reviews