Innova Energie introduceert dakscan voor bedrijven

Innova Energie introduceert dakscan voor bedrijven

Bedrijven die geld en tijd willen besparen op zakelijke energie zijn bij Innova Energie aan het juiste adres. Maar ook bedrijven die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Ondernemingen voor wie groene stroom niet alleen een woord is, maar ook een daad. En die zelf energie willen opwekken, met zonnepanelen bijvoorbeeld. Speciaal voor die bedrijven introduceert Innova Energie op haar site de dakscan voor zonnepanelen op een bedrijfspand.

Groene stroom opwekken door middel van zonnepalen is hot. Zonnepanelen zorgen voor energiebesparingen en leveren organisaties geld op. Bovendien kunnen deze organisaties zich profileren als ondernemingen die werken volgens het principe van people, planet en profit. Maar hoe weet je of het dak van je onderneming geschikt is voor zonnepanelen? Kan je vergelijken met wat andere ondernemers opwekken qua zakelijke energie? Hoeveel zonnepanelen kun je plaatsen? Wat kost dat? En hoeveel leveren ze op? Vaak basale gegevens. Maar gegevens die essentieel zijn voor ondernemers, voordat ze beslissen of en voor hoeveel ze willen investeren in zonnepanelen.

De Innova Dakscan

Speciaal voor die ondernemers heeft Innova Energie de dakscan geïntroduceerd. Met deze scan kunnen MKB’ers en ZZP’ers in slechts enkele minuten achterhalen of zonnepanelen voor hen interessant zijn. Via een overzichtelijk en eenvoudig menu kunnen de benodigde gegevens worden ingevuld. Bij die gegevens gaat het onder meer om straat, huisnummer, woonplaats, dakoppervlak, mate van schaduw op het dak (van geen schaduw, een beetje schaduw tot schaduw) en de helling van uw dak.

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun eigen groene energie op te wekken. Wilt u als ondernemer zelf opgewekte stroom terugleveren (salderen), dan heeft Innova Energie daar aantrekkelijke regelingen voor. Ondernemingen kunnen onbeperkt salderen voor eigen gebruik. Zonder meerkosten. Daarnaast hanteert Innova Energie gunstige tarieven als bedrijven meer terugleveren dan ze zelf verbruiken.

Innova Energie is de energieleverancier voor de zakelijke markt. Door voor de duurzame energie van Innova Energie te kiezen kunt u als ondernemer op 3 fronten besparen. Zo profiteert u niet alleen van onze blijvend lage tarieven, maar ook van onze energiebesparende adviezen en onze klantvriendelijke service. Kortom, met Innova Energie bespaart u geld, tijd en energie. Daar krijgen ondernemers energie van.

Wilt u nadere informatie, e-mail dan info@innovaenergie.nl of ga naar de website: www.innovaenergie.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *