E.ON Zakelijk

E.ON ZakelijkE.ON is een van de grotere en bekendere energieleveranciers in Nederland. Het bedrijf bestaat sinds 2010 en is ontstaan uit een fusie tussen twee kleinere Duitse bedrijven. Momenteel is E.ON een van de grootste nutsbedrijven ter wereld. Op dit moment heeft het vooral een zeer sterke positie binnen de Europese gas- en elektriciteitsmarkt. Om deze reden valt E.ON Zakelijk dan ook wel aan te merken als een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van stroom- en gaslevering.

 

Energie voor ZZP’ers, MKB’ers en Grootzakelijke klanten

Bent u ZZP’er, MKB’er of een Grootzakelijke klant? Dan is E.ON Zakelijk uw partner voor stroom en gas! Het kiezen voor E.ON Zakelijk kent diverse voordelen. Zo zet het bedrijf haar klanten echt centraal en levert het enkel groene stroom. Daarnaast wordt de overstapservice met een 10 beoordeelt. Kies ook voor voordelige tarieven en advies op maat. Benieuwd wat u gaat betalen bij E.ON Zakelijk? Vergelijker hieronder de energiepakketten van dit moment!

 

Energiepakketten E.ON Zakelijk

Wilt u ook profiteren van alle voordelen van E.ON Zakelijk? Maak dan gebruik van onderstaande vergelijker en bereken direct wat u per maand gaat betalen!

 

Kleinverbruikers

Heeft u bedrijf één vestiging? En hebt u een jaarlijks stroomverbruik tot ongeveer 100.000 kWh? Of een gasverbruik onder de 40 m3 per uur? Dan bent u bij E.ON Zakelijk een kleinverbruik. Voor de zakelijke kleinverbruiker biedt E.ON diverse voordelige energiepakketten. Hierbij staan service, duurzaamheid en voordelige tarieven centraal. Daarnaast helpt E.ON u graag bij het besparen van energie of het opwekken van duurzame energie. Meer weten? Check dan de website van E.ON.

 

Grootverbruikers

Heeft uw bedrijf één of meerdere vestigingen? En verbruikt u jaarlijks meer dan 100.000 kWh stroom of 40.000 m3 aardgas? Dan bent u bij E.ON Zakelijk welkom als grootverbruiker. Als grootverbruiker profiteert u van diverse voordelen. Zo ontvangt u een eigen vast contactpersoon en grip op uw verbruik en energiekosten door slimme alerts. Daarnaast profiteert u van een zeer compleet aanbod aan producten. En niet alleen voor de standaard levering kunt u bij E.ON Zakelijk terecht. Maar ook voor zonnepanelen, slimme verlichting of laadpalen voor uw wagenpark. Als energiepartner en marktleider ondersteunt E.ON Zakelijk u op het hele front van energie en gas.

 

Overstappen naar E.ON Zakelijk

Overstappen naar energie van E.ON Zakelijk is heel eenvoudig. De overstapservice wordt namelijk beoordeelt met een 10! Tijdens de gehele overstap zal E.ON u helpen met het proces. Let wel op, zeg uw contract op tijd op! Een opzegtermijn van rond de 6 maanden is heel gebruikelijk binnen de zakelijke energiemarkt. Voorkom problemen en gedoe. En zeg uw energiecontract tijdig op!

 

Contactgegevens E.ON Zakelijk

Hebt u nog vragen? Of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice van E.ON Zakelijk.

Per post te bereiken op: Capelseweg 400, 3068 AX Rotterdam
Telefonisch bereikbaar op: 040-257 7600 (tussen 8.30 en 17.00)

 

Reviews E.ON Zakelijk

Heeft u ervaring met E.ON Zakelijk? Laat hem dan hieronder achter door op de button te klikken. Hiermee helpt u andere ondernemers tijdens het selecteren van een nieuwe energieleverancier!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review