Essent Zakelijk – Tot 400 euro cashback voor ondernemers

Goed nieuws voor alle ondernemers in Nederland. Wanneer u nu kiest voor Essent Zakelijk dan kan u profiteren van een cashback tot 400 euro. Hoe hoog deze korting precies is, hangt af van de looptijd en uw energieverbruik. Wel weten we dat de minimum korting 300 euro bedraagt bij een overeenkomst van drie jaar. Deze forse korting wordt aan het einde van het eerste jaar verrekend met uw jaarafrekening. Hierdoor vallen uw kosten extra laag uit. Naast deze cashback profiteert u tevens van vaste lage tarieven voor groene stroom en gas. Hierdoor hebt u geen last van eventuele prijsstijgingen. Regel nu ook eenvoudig online uw energiecontract en stap over naar Essent Zakelijk. Zo bespaart u binnen enkele klikken mogelijk honderden euro’s. Benieuwd wat u gaat betalen? Bereken het zelf op de website van Essent!

 

 

Voordelen Essent Zakelijk + 300 Euro Cashback

  • Lekker voordelig. Ontvang minimaal 300 euro cashback.
  • Drie jaar lang vaste lage tarieven voor stroom en gas. Geen prijsstijgingen.
  • Stroom is standaard groen bij Essent. Deze wordt opgewekt met windmolens in Europa.
  • Afhankelijk van uw verbruik kan de cashback oplopen tot 400 euro.
  • Betrouwbare levering door Nederlands grootste energieleverancier.

 

Voor wie is deze cashback bedoelt?

Deze actie van Essent Zakelijk, inclusief minimaal 300 euro cashback, is gericht op alle ondernemers van Nederland. Wel is een van de voorwaarden dat u in de afgelopen 12 maanden geen klant geweest kunt zijn bij Essent. Daarnaast kunt u alleen gebruik maken van deze aanbieding wanneer u de energie uitsluitend voor zakelijke doeleinde afneemt. Verbruikt u minder dan 8.000 kWh en 1.600 m3 aardgas per jaar? Dan kunt u niet profiteren van deze cashback. In dit geval heeft Essent Zakelijk wel diverse alternatieve aanbiedingen gericht op ZZP’ers. Zo kunt u als ZZP’er profiteren van 300 euro cashback bij een zakelijke overeenkomst voor drie jaar. Op deze pagina op de website van Essent kunt u zelf kijken of u in aanmerking komt voor deze actie. Is dit niet het geval? Dan kunt u direct doorklikken en profiteren van een van de andere cashback acties.

Naast deze regels zijn er nog diverse andere actievoorwaarden. Zo moeten deelnemers minimaal 18 jaar of ouder en zijn en kan men maar één keer per adres profiteren van deze cashback. Wanneer u alles wilt weten over de regels waarmee u rekening dient te houden aan raden wij u aan de actievoorwaarden te downloaden. Hierin kunt u alle belangrijke regels van deze zakelijke energie aanbieding vinden. Klik op deze link om deze aanbieding op de website van Essent te bekijken.

 

Essent Zakelijk - Tot 400 euro cashback voor ondernemers

 

Wanneer profiteer ik van 400 euro cashback?

Ondernemers die de grens van 8.000 kWh en 1.600 m3 aardgas halen kunnen ook profiteren van een cashback van 400 euro. Wanneer men van deze aanbieding wil profiteren moet men wel langer klant worden bij Essent Zakelijk. Tekent u een overeenkomst van 1 jaar? Dan ontvangt u 150 euro cashback. Kiest u voor 3 jaar? Dan loopt deze op tot 300 euro. Kiest u nog meer zekerheid en een overeenkomst voor 5 jaar? Dan ontvangt u de maximale cashback van 400 euro. Essent stort de cashback 12 maanden na dat de levering is gestart automatisch op uw zakelijke rekening. Een mooie meevaller die uw energiekosten drukt.

 

Ook ZZP’ers ontvangen 300 euro cashback

Bent u ondernemer maar haalt u niet de grens van 8.000 kWh en 1.600 m3 aardgas per jaar? Dan kunt u kiezen voor Essent Zakelijk voor zzp’ers. In dit geval ontvangt u ook 300 euro cashback. Alleen dan tegen andere voorwaarden. Zo wordt uw overeenkomst gebaseerd op die voor huishoudelijke klanten. Hierdoor bent u beter bescherm volgens de wet consumentenbescherming. U kunt bijvoorbeeld aanspraak maken op bedenktijd. Daarnaast zijn eventuele opzegboetes een stuk lager. Dit is in elk geval in uw voordeel.

De overeenkomst voor ZZP’ers biedt ook duurzame energie. Essent levert namelijk 100% groene windstroom. Daarnaast kunt u profiteren van Thuisvoordeel. Hiermee ontvangt u gratis presentjes, Air Miles en exclusieve kortingen. Kiest u graag voor een kortere of langere overeenkomst? Ook dat kan! Bij 1 jaar ontvangt u 150 euro cashback en bij 5 jaar 400 euro cashback. Ook kunt u kiezen voor een overeenkomst met alleen stroom. In dit geval ontvangt u de halve korting. Bezoek de website van Essent voor meer informatie over de mogelijkheden voor ZZP’ers.

300 Euro Cashback voor ondernemers bij Essent Zakelijk

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *